Avonturen

Vanuit een avontuurlijke aanleg kom ik het best tot mijn recht in een omgeving waar vernieuwing of verandering plaatsvindt. Mijn motivatie haal ik uit het verbinden. Verbinding maken met jezelf, met de ander en met je omgeving. Op deze manier benader ik persoonlijke en zakelijke vraagstukken. Ik kijk verder, treed buiten de gebaande paden en zoek nieuwe oplossingen.

Weg met de vergaderzaaltjes, de flip-overs, de zogenaamde hei-sessies in conferentieoorden. Deze sessies hebben over het algemeen weinig impact op jou. Er wordt te weinig beroep gedaan op je voorstellingsvermogen en je ervaart, tja wat ervaar je nou eigenlijk? Al snel gaan de gedachten naar die ene klant, de Whatsapp van het sportteam van je zoon, je partner die boos was vanochtend etc. Kortom geen verbinding meer. Je bent als het ware uitgelogd. 

Ik neem je mee naar een andere omgeving en we komen in verbinding. Verbinding met jezelf, met de ander en de prachtige natuuromgeving. Door samen te kijken, te wandelen, door vragen te stellen, door dingen te bespreken. Je wordt onderdeel van de omgeving. 

De trajecten vinden plaats in de natuur en dat kan in binnen- en of buitenland zijn. Door gebruik te maken van de natuur en avontuur kom je uit je comfortzone en zo sta je meer open voor nieuwe inzichten. Tevens werkt het buiten zijn ontspannend, rustgevend en inspirerend. 

Sessies en vergaderingen vinden plaats in natuurgebieden in de buurt. Te denken valt aan de Hoge Veluwe en Veluwe zoom, de Utrechtse heuvelrug, de Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen maar ook andere kleinere gebieden in de buurt. 

Het buitenland geeft een extra dimensie. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan in Frankrijk (Morvan, Alpen), Italië (Süd-Tirol), Zwitserland (Wallis, Berner Oberland), Oostenrijk (Salzburgerland, Kärnten), Duitsland (Eiffel, Sauerland), België (Ardennen), Spanje (Pyreneeën) en Nepal. Gezien de rijke ervaring is er in overleg veel mogelijk. Ik neem je mee naar de mooiste plekken en het valt nog onder werk ook!