PERSONAL COACHING

Personal coaching richt zich op persoonlijk georiënteerde vraagstukken. Dit zijn vaak vraagstukken die herleidbaar zijn tot drukte, stress, communicatie, samenwerking of anders. Je hebt een gevoel van onbehagen. Het loopt niet zo lekker meer, er is iets en je hebt het gevoel dat je er niets aan kunt doen. Misschien wil je wel wat anders maar wat dan?

De sessies vinden wandelend plaats in een natuurlijke omgeving. Het gebruik maken van een natuurlijke omgeving is een avontuur op zich. Het wandelen en de natuur zorgen voor rust en focus. Tevens is de ervaring dat stiltes die vallen, minder ongemakkelijk zijn. Tevens is het samen praten tijdens een wandeling minder confronterend dan tegen over elkaar zitten. Ook biedt de natuur de mogelijkheid tot verbeelden en visualiseren. 

In de geheel vrijblijvende intake verkennen we samen het vraagstuk, de huidige situatie en de gewenste situatie. Na dat gesprek volgt een besluit of het zin heeft om dit traject te vervolgen. Jij moet een positief gevoel hebben bij mij en mijn aanpak en ik moet een gevoel hebben dat ik je kan helpen. Hebben we een click? 

Dan volgen er vier coaching sessie van ongeveer 1½ uur in de natuur. De plek stemmen we samen af, afhankelijk van de mogelijkheden die er zijn. Deze sessies zijn gestructureerd en er wordt oplossingsgericht gecoacht. We bespreken samen de vorderingen en ik begeleid je bij het behalen van de gewenste situatie. Na afloop van elke sessie krijg je een kort verslag waarin kort beschreven staat wat we die sessie besproken hebben en wat de acties voor de komende periode zijn. Ga gemakkshalve ervan uit dat we elkaar maandelijks zien. 

De laatste sessie is een terugkomsessie waar we de afgelopen periode bespreken, de veranderingen en de resultaten. 

Samengevat:

  • Intake waarbij de situatie, het vraagstuk, de impact en de toekomst aan bod komen. Na afloop van deze intake wordt bepaald of het traject daadwerkelijk gestart gaat worden.

  • 4 sessies waarbij gestructureerd en oplossingsgericht wordt gecoacht waarbij de toekomst situatie realistisch is beschreven en we zo dicht mogelijk bij de gewenste situatie komen.

  • Na een maand een terugkomsessie waarbij wordt vastgesteld of de veranderingen verankerd zijn of dat er een vervolg nodig is.

Als je dit traject overweegt, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak.