De reis van de held. Stap 6: de mystieke bruiloft (vereniging)

Stap 6:  De mystieke bruiloft (vereniging)

Als alle hindernissen en monsters zijn overwonnen volgt meestal een mystiek huwelijk tussen de triomferende held en de godin/koningin van de wereld. Deze godin staat symbool voor volmaakte schoonheid, het antwoord op al het oorspronkelijke verlangen van de held. De held is een heel mens geworden. Zijn rol in de samenleving (ego) is één geworden met de kracht van zijn innerlijke wezen (zelf).

Het gevoel als je eigen straat in rijdt, na 6 maanden, 25.000 km en 22 landen is onbeschrijfelijk. Zo veel indrukken opgedaan en schoonheid gezien. Zoveel mooie en aardige mensen ontmoet.
We hebben een avontuur beleefd, een avontuur waar we het wekelijks nog over hebben. Soms zijn het beelden of bepaalde geuren of geluiden. We zijn als gezin op pad gegaan en als team teruggekomen. De rollen van ouder en kind zijn veranderd. Iedereen heeft zijn unieke rol en taak op reis kunnen vinden. We hebben alle problemen het hoofd kunnen bieden, samen, en dat schept een ongelofelijke band. De landen waar we nog nooit geweest waren hebben ons positief verrast. We hebben landen gezien waar we nog nooit waren geweest. Onze wereld is een stukje kleiner geworden en bovenal mooier.

Stap 5 - Stap 4 - Stap 3 - Stap 2 - Stap 1 - Introductie